top of page
Levande vatten hav

Om Earthly Intentions

Passion för hållbar tillväxt och hälsa med Kangenvatten.

Jag som driver Earthly Intentions heter Sanna Scholander och bor med min familj på västkusten. 

Earthly Intentions är ett företag inom hållbarhet och hälsa med största fokus på högkvalitativt Kangenvatten och att sprida kunskap kring det och vatten generellt och erbjuda Kangenteknologin som är den bästa lösningen av rent och levande vatten som finns på marknaden globalt.

Earthly Intentions återförsäljare av Kangenvatten

Grundare

Jag har jobbat med och studerat Kangenvatten och vatten genom att ta del av forskning och läkarrapporter i över 4 år och passionen för vatten överlag och Kangenvatten växter mer för varje dag. Jag har följt med hundratals privatpersoner på deras resor med Kangenvatten med otroliga hälsoresultat och har ett team med distributörer som jag samarbetar med. Jag brinner med hela min själ för att ha vi bör ha rent och levande vatten i våra liv.

Jag håller ofta föreläsningar om vatten och coachar och supportar andra distributörer som jobbar med Kangenvattnet också. Allt inom mindset, marknadsföring och själva kunskapen om vatten och Kangenvatten och forskningen bakom Kangenvattnet i sig.

Jag har själv gått en lång resa med kronisk sjukdom i mitt liv och vet hur det är att vara begränsad i sitt arbete, även på nivåer som är subtila och man tror är normalt. Att ha energi och att känna sig vital är det som egentligen är normalt.

Jag älskar natur och att tänka hållbart på alla sätt och vis. Jag gillar att mötas transparent och ärligt med människor och vad jag än tar mig an så gör jag det med stor professionalitet och lojalitet.

bottom of page