top of page
  • fundamentalwater

Var tredje anställd upplever hälsoproblem kopplade till arbetet.

Enligt en studie från arbetsmiljöverket.


De vanligaste orsakerna för sjukskrivning är: Utmattning, depression/ångest

Smärta i rörelseorgan

Magproblematik


Många är omedvetna om att kronisk uttorkning många gånger ligger till grund för dessa symptom, även de psykologiska. Det är lite som att inte ha olja till en bil, det bränner motorn.


Det vanliga är att man lämnar ansvaret helt till anställda att sköta sin egen hälsa och att företag nöjer sig med att ge friskvårdsbidrag. Tänker vi dock att människan är på sin arbetsplats allt mellan 6-10 timmar per dag och hur stor ansträngning det faktiskt tar att vara där så kan vi se det stora behovet av att ha fler åtgärder för att stödja deras hälsa.


I Japan ligger man långt fram vad gäller förebyggande och åtgärdande hållbar hälsa. De använder ofta en Kangenvattenteknologi i både hem, på företag och i sjukhus, de går på de som vi består av mest, vatten. Som är avgörande för att funktionerna i kroppen ska fungera optimalt.


Att ge medarbetare rent och levande Kangenvatten som optimerar cellernas återfuktning, kan minska hälsoproblem kopplade till arbetet avsevärt och det blir enklare och roligare att komma till arbetet. Dessutom känner sig medarbetarna omhändertagna och prioriterade vilket stärker deras relation till arbetsplatsen.0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page