top of page
  • Skribentens bildSanna Scholander

Hur Kangenvatten kan öka fertilitet

Uppdaterat: 15 dec. 2023

Hur Kangenvatten kan öka fertilitet. Kangenvatten är en av naturens mest kraftfulla fruktbarhetsstöd och kan öka chanserna till en lyckad graviditet.


Denna fantastiska vätska innehåller livsviktiga elektrolyter, mineraler, vitaminer och andra essentiella näringsämnen som naturligt förbättrar fruktbarheten.


Dessutom hjälper den till att balansera kroppens naturliga pH-nivåer för förbättrad reproduktiv hälsa.


Genom att regelbundet dricka Kangenvatten kan kvinnor uppnå förbättrad hormonbalans, förbättrad äggkvalitet och högre spermieantal, vilket hjälper till att maximera chanserna att bli gravid snabbt.


Detta anmärkningsvärda vatten hjälper också till att minska inflammation och "inflammerat åldrande" samtidigt som den ökar immuniteten och produktionen av cellulär energi - alla avgörande faktorer för framgångsrik befruktning och en hälsosam graviditet.

Kangenvatten har erkänts som en av de säkraste sätten att regelbundet rena kroppen från gifter samtidigt som den hjälper till att förbättra cirkulationen och balansera hormonerna.

Det ger inte bara väsentliga näringsämnen för celltillväxt under befruktningen utan främjar också övergripande hälsa under graviditeten!

Kvinnor som dricker Kangenvatten har troligen lättare att bli gravida än de som inte gör det genom att minska risken för komplikationer relaterade till infertilitet.

De kommer också att uppleva större chanser att bära en baby fullgånget och till och med snabbare återhämtning efter förlossningen.

Kangenvatten är inte bara reserverat för kvinnor som vill bli gravida; män kan också dra nytta av dess fruktbarhetsförbättrande förmågor!

Att införliva detta vatten i din rutin främjar hälsosam spermieproduktion tack vare dess kraftfulla antioxidantegenskaper, vilka förbättrar blodcirkulationen genom reproduktionsorganen och därmed förbättrar sädesvätskekvaliteten.

Det är en helt naturlig lösning som verkar snabbt när den kombineras med regelbunden motion, riktig näring och stresshanteringsmetoder som yoga eller meditation. Hos oss har vi flera gånger haft lyckade utgångar med par som haft svårt att bli gravida, vilket är lika glädjande varje gång! Här är ett par studier som tar upp detta

Här kan man också lyssna på en podd med Dr. Spence Pentland där han berättar mer om hur det fungerar. https://youtu.be/EMsShNOQYws?si=BFHWS8QWtNFrzR5FKangenvatten kan öka fertilitet

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page